fotograf si cameraman

foto-video

pentru amintiri unice

pachet standard botez

fotograf si cameraman . Acest pachet contine un echipament cu aparat profesional nikon d 800 si o camera sony ax2000. fotografiile vor fi editate in totalitate, iar video in format full hd cu editare profesionala de aproximativ 3 ore + un clip de 3 minute best moments. echipa va fi prezenta atat la biserica, cat si la restaurant.

2600 lei

PACHET pro botez

fotograf si cameraman . Acest pachet contine un echipament cu 2 aparate nikon z 6, atat pentru foto cat si pentru video.pentru video se foloseste un sistem de stabilizare gimball. fotografiile vor fi editate profesional, iar video in format full hd cu editare profesionala de aproximativ 3 ore + un clip de 3 minute best moments. echipa va fi prezenta atat la biserica, cat si la restaurant.

3000 lei

PACHET STANDARD nunta

fotograf si cameraman . Acest pachet contine un echipament cu aparat profesional nikon d 800 si o camera sony ax2000. fotografiile vor fi editate in totalitate, iar video in format full hd cu editare profesionala de aproximativ 4 ore + un clip de 3 minute best moments. echipa va fi prezenta la obiceiuri, biserica, cat si la restaurant.

3000 lei

PACHET pro NUNTA

fotograf si cameraman . Acest pachet contine un echipament cu 2 aparate nikon z 6, atat pentru foto cat si pentru video.pentru video se foloseste un sistem de stabilizare gimball. fotografiile vor fi editate profesional, iar video in format full hd cu editare profesionala de aproximativ 4 ore + un clip de 3 minute best moments. echipa va fi prezenta obiceiuri,biserica, cat si la restaurant.

4500 lei

Menu